top of page

Wind, daar krijg je energie van!

Vacature - Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij klantgericht en commercieel ingesteld en wil jij boeren helpen met het verduurzamen van boerderijen? Wij zijn op zoek naar een energieke:

Commercieel medewerker binnendienst BE

 • 32-40 uur per week

 • Regio Roeselare-Brugge-Oostende

 • Contract van 1 jaar met intentie tot verlenging

Als commercieel medewerker binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in België. Je voorziet klanten van informatie en beoordeelt binnenkomende leads op haalbaarheid. Door jouw enthousiaste en energieke inzet bereiken we dat alle klanten tevreden zijn over de bereikbaarheid en dienstverlening van E.A.Z. Daarnaast draag je bij aan de efficiëntie van lead-selecties en kan het verkoopteam zich beter focussen. De salesvertegenwoordigers gaan je zien als een steunpilaar waar ze op kunnen bouwen.

 

Collega Marieke over de baan

“Ik geniet van mijn werk vanwege het contact met de boeren. Ieder contact is anders. Doordat ik de vrijheid heb om mijn eigen werkzaamheden in te richten, voel ik me hier helemaal op mijn plek. We zijn samen één team en vullen elkaar goed aan. Het is erg leuk om te zien hoe ons product gemaakt wordt en hoe dit uiteindelijk vertaalt in een belangrijke energievoorziening voor boerderijen. Ik besteed de meeste tijd van mijn werk uit het beoordelen en verdelen van de binnengekomen leads. Denken in mogelijkheden en meedenken met de mensen, dat is waar het in mijn functie om draait. Het is mooi als het allemaal lukt en de klant blij is.”

 

Werkzaamheden

 • Alles rondom klantcontact: telefonie en e-mail in België

 • Commercieel aanspreekpunt

 • Leads beoordelen en verdelen onder het salesteam

 • Ondersteunen van het salesteam

 

Jouw werkplek

Je begint je werkdag met het controleren of er nieuwe leads zijn binnengekomen die je kunt beoordelen op haalbaarheid en verdelen onder de vertegenwoordigers. Waar het lukt verzamel je alvast alle belangrijke informatie zodat het salesteam er gelijk mee op pad kan. Je bent nog niet bezig of de telefoon gaat al – een boerin wil weten of een windmolen ook voor haar interessant kan zijn. Jij staat haar enthousiast te woord en maakt een inschatting of een molen bij haar bedrijf zou passen. Dat blijkt zo te zijn, dus je regelt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers. Ondertussen komt een mailtje binnen van de energiecoöperatie die je gisteren had voorzien van informatie. Zij willen graag meer informatie over de businesscase, dus je brengt hen in contact met onze expert. In de middag overleg je met het hele verkoopteam hoe het deze week gaat. Samen met de vertegenwoordigers kijk je of de doelen deze week en maand gehaald kunnen worden.  Net voordat je naar huis wilt gaan belt nog een bestaande molenaar die zich afvraagt wanneer zijn subsidie uitgekeerd wordt. Ook die vraag beantwoord je naar tevredenheid.


Profiel

 • Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in een commerciële richting

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

 • Ervaring in de agrarische- en/of energiesector is een pré

 • Je bent zeer klantgericht en commercieel ingesteld

 • Je bent communicatief vaardig

 • Je bent secuur en punctueel in administratieve taken

 • Je hecht waarde aan het werken in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Over E.A.Z. Wind

Met een team van 75 collega’s maken wij veel boerenbedrijven in Nederland en België zelfvoorzienend in energie. ‘Wind in de winter, zon in de zomer’ het is de perfecte combinatie voor boeren die het hele jaar stroom nodig hebben. Het maken van de windmolens vraagt precisiewerk van onze vakmannen en -vrouwen in onze fabriek. Daarnaast staan we met onze laarzen in de klei om de windmolens te plaatsen. ‘No-nonsense’ en ‘boerenverstand’ is wat ons kenmerkt. We werken hard en staan voor wat we beloven. Onze missie is om alle boerenbedrijven zelfvoorzienend te maken in stroom.

 

Solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel? We zijn erg benieuwd naar je! Stuur je CV + motivatie naar yara@eazwind.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yara Jager:

T: 06 23 34 90 39
E: yara@eazwind.com

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

SV 2020 0820 EAZ WIND-6139_bewerkt.jpg
bottom of page